GOTT NYTT ÅR!

KLOCKAN ÄR 00:30! DET ÄR EN HALVTIMME SEN DET BLEV NYÅRSAFTON! SÅ GOTT NYTT ÅR MINA SÖTA LÄSARE!
Som sagt så ska vi ut till klubben imorgon.. eller idag.. och vi får hoppas att de inte håller på att elda upp åkern igen... Men det slutade ju bra ändå... Men nu ska jag sova, sen seeega mig upp, äta frukost, fixa mig, äta lunch, fixa mig, äta middag, åka till klubben och sen börja ett nytt år :D Det blir nog lite TV mellan maten och fixet ;)
GOTT NYTT ÅR!
HA DET BÄST!

the fame

Sitter i min säng och dansar och sjunger Lady Gagas låt "The Fame". Min favorit låt av Lady Gaga :)
Imorgon är det Nyårsafton och då ska vi ut till klubben.
Marie har fått en Ellos katalog så nu har jag valt lit kläder som jag sjölvklart lägger ut bilder på när de har kommit och det ska jag också göra med det jag köpte när jag och Jessica var på stan i Måndags, tror jag det var :)

sjunger miley cyrus

Just nu håller jag på att hoppa runt i huset och sjunger Miley Cyrus låtar, och har min hårspraysflaska som mikrofon :) Sjunger lite Party In The U.S.A, Robot, Who Owns My Heart och typ alla hennes andra låtar. Jag börjar bli bra på att sjunga nu. Eller... i mina öron låter det alltid bra ;)
Men idag vet jagj inte vad jag ska göra, ska väl kanske hitta på något med en kompis eller så hoppar jag väl runt och sjunger hela dagen ;)
blogulater

saknar de gamla goda tiderna <3

Jag saknar de gamla tiderna, när jag var liten och levde ett problemfritt liv.
Jag saknar de tider när vi var på Kreta och vi inte fick luta oss över kanten på balkongen för att farmor sa att våra huvuden var tunga, så vi kunde ramla ner.
Jag saknar de tider när vi var på Kreta varje år.
Jag saknar de tider när jag sprang runt med skrapsår på knäna efter små cykel olyckor.
Jag saknar de tider när jag klättrade i vårat träd och lekte skola.
Jag saknar de tider när jag hade mitt rum med rosa och blå elefanter som dansade på väggarna.
Jag saknar de tider när jag var vän med alla.
Jag saknar de tider när jag var liten...
Jag saknar:


Men nu...
Mitt liv är fullt av problem.
...
Vi är aldrig på Kreta längre.
Jag vet hur man cyklar utan att ramla.
Jag är för lat för att klättra i träd, och jag vill verkligen inte ha skola hemma också.
Jag har fått bättre smak.
Det är som om jag aldrig har känt de.
Jag har vuxit upp...
Men nu:






<3

Onödigt inlägg

Nu ska jag ta en dush, sen ska jag kolla på tv med min kära famlij och sen ska jag kolla på film, vet inte än vilken film det blir. Jag får kolla vad som finns :D
Här kommer en gammal bild på mig!


kommentera mera!

Asså jag har lite hjärnsläpp! Jag kommer inte på något att blogga om utom vad jag har gjort lixom.. Och det har inte hänt något idag, så jag har inget att blogga om! Så kommentera frågor, tips på vad jag kan skriva om! Kommentera vad som helst, så jag får något att göra och blogga om :D
Puuuss!

Nyårslöften

På Fredag är det Nyårsafton och jag ska inte göra nånting då. Kul nyår va?.... Inte direkt. Men jag ska nog se till att det blir lite roligt iaf, om det går ;) Men Jag har iaf tre nyårslöften! Ett av de bestämde jag i sommras, och de andra bestämde jag typ igår;)
Mina nyårslöften är:
* Att jag ska inte äta godis på hela året!, Inge chips, ostbågar eller läsk eller något sånt.
* Jag ska träna tre dagar i veckan! Och jag ska stretcha efter VAJRE gång jag har tränat(annars stretchar jag bara när jag blir tvingad!)
* Och att jag ska äta så nyttigt jag kan! Ska försöka att inte fika så mycket inte äta på McDonalds varje gång jag är på stan och sånt :)
Önska mig lycka till!? ;)
Vad är era nyårslöften? :)

sitter och gråter

Nu har jag kollat klart på filmen The Notebook. Jag sitter här och gråter för att den är så sorglig. Är ganska känslig med sorgliga filmer. Jag började ju gråta när spindelni "Min Vän Charlotte" dog, så... man kan säga att jag är ganska känslig. Men nu skajag dusha lite och sen ska jag kolla på en till film som heter "17 again".


The notebook

Har varit på stan med Jessica och shoppat lite, bilder på det jag köpte kommer!
Har nyss fått massage av en sån där Shiatsu Massage dyna som Marie fick av pappa i julklapp. Så skööönt! Men den är lite väldsam tycker jag, för upp vid skulderbladen och nere vid typ höften(eller något) så höll jag på att ramla av stolen!
Men nu ska jg kolla på filmen The Notebook och käka lite polkagrisstång som jag fick av Elin på skolavslutningen (Y)


mellandagsrea och halva priset på allt!

Imorgon ska jag på stan med Jessica och göra slut på alla mina julklapppengar ;) hah, nejdå. Men asså guh vad jag älskar mellandagarna! Asså på GinaTricot är det halva priset på allt! Det är värsta drömmen!..typ och sen är det ju mellandagsrea så det är ju inte direkt dyrt :) funderar på om jag ska köpa Converse imorgon eller någon annan dag och om jag ska det... vilken färg? Asså jag ska köpa ett par gröna, ett par, gula och ett par orangea. Men jag vet inte vilka jag ska köpa imorgon om jag ska köpa imorgon. Hjälp mig!?
Harebra!

God jul!

Jag har inte uppdaterat något på länge, jag vet. Men det är bara för att jag har ju varit hos mamma men sen när det är jul får jag ju verkligen inte sitta vid datan, för då ska man ju städa och baka stompa och alla möjliga rooliga saker,, eller inte. Men jag ska försöka trycka in allt som har hänt i det här inlägget ;) Men jag kommer typ inte ihåg något som har hänt innan julafton (A)
Men på julafton så fixade vi och städade lite innan gästerna kom. Men först kom pappa och Marie med julklappar till oss och hunden. När gästerna hade kommit kollade vi på Kalle Anka. Det är en tradition att titta på Kalle Anka! Men varför kan då inte alla bara vara tysta så man hör vad människan på tv säger? Asså jag blir så irriterad när man sitter framför tv:n klockan tre, som varenda år och så hör man inte vad dom säger på tv. Asså det är tur för dom som stör mig att det är text på tv:n, för annars skulle jag säkert på ett utbrott eller något ;) Och inte nog med att de pratar så att man inte hör vad de säger på tv! De tycker att volymen på tv:n är för hög också så att vi måste sänka så att man verkligen inte hör ett sk*t på tv:n! Asså de säger typ såhär: "de måste komma innan tre för då börjar Kalle Anka och det måste vi titta på" MEN DET ÄR JU INGEN SOM TITTAR utom vi barn! För de vuxna pratar bara om jobb, och någon höft som hade hoppat ur led eller blivit bruten! Varför kan dom inte spara det snacket till när det blir tyst, när vi äter!
Så, nu har jag nog fått ut alla känslor om Kalle Anka ;) haha
Men när Kalle Anka var slut så åt vi. Vi pratade, skrattade och hade kul, typ. Men sen när vi hade ätit klart och bara pratade så hade mina kusiner gått och satt sig i soffan. Och så började en av de(Vicing tror jag) sjunga Sean Banans nya låt Gott Nytt Jul. Och så var det någon som ba: "han sjunger Sean Banan!" Och då gick min morbror igång direkt! Han ba: Asså vi måste ta och prata om den där Sean Banan!" Sen så var det några som undrade vem han var och så. Och sen kom min morbror igen och ba: "han är en nerpundad jävla idiot!" Och asså ni skulle bara veta hur mycket jag garva när han sa det!
Men sen så delade mina kusiner ut julklapparna och så. Jag fick: Två böcker, en receptbok, tre par örhängen, handvärmare(eller nått), sockor, vantar, ett presentkort på H&M, ett skärp/bälte(kalla det vad ni vill), tre burkar makrill(HAHA, fortsätt läsa, så kommer historien om makrillen;)), 1700kr, men min mamma hade inte gett min kusin någon present så hon tog 100kr som jag hade fått i julklapp och 200kr av amanda och gav till honom.
Men sen hände det inte då mycket mer, utom att när alla hade åkt hem så fick Amanda ett sms av hennes kompis som bor typ granne med oss, om att det brann på Askö! De trodde först att det vat stallet men sen fick vi veta att det var maskinhallen som brann, och de trodde att det var ett batteri(tror jag) i en traktor som hade startat branden. Vilken fin julklapp lixom!
Men nu till:
Historien om makrillen(hah)
Såhär var det:
Jag kom hem till mamma och så en dag skulle jag göra mat till mig. Och nästan jämt när jag ska göra mat så gör jag makaroner och makrill. Men det fanns ingen makrill hemma så jag skrev upp det på inköpslistan. Mamma handlade och en dag skulle jag göra mat igen. Men det fanns ingen makrill. Jag skrev upp det på inköpslistan och sen handlade mamma. Jag hade åkt till pappa och sen när jag kom tillbaka, skulle jag göra mat... ingen makrill. Jag skrev upp det på inköpslistan. Och mamma handlade, och så höll det på sådär ett tag. Och så sist när jag kom hem till mamma och skulle göra mat så fick jag nästan ett utbrott för att det inte fanns någon makrill hemma! Jag frågade varför det aldrig fanns någon makrill hemma! Mamma sa att det var för att hon hade handlat på Lidl och där fanns inte den makrillen som vi brukade köpa så hon köpte inte makrill. Och det är därför jag fick makrill av min kära syster i julklapp, för att det aldrig fanns någon hemma :)


GOD JUL MINA SÖTA LÄSARE, LOVE YA!

Jag vet att julen typ är slut men ändå!
PUUSS!

ordinary girl

Sitter och spelar lite på min älskade gitarr som världens bästa lärare, stämde och fixade åt mig, så nu låter det underbart när jag spelar på den ;) haha. Men jag håller iaf på att lära mig att spela "Ordinary Girl". Det går fakriskt väldigt bra :D jag älskar att lära mig spela nya låtar :) Men nu ska jag fortsätta spela!

the day after tomorrow

Har nt bloggat på ett tag för att jag är ju hos mamma och då får jag ju aldrig sitta vid datan. Men i helgen har vi bara städat och gjort såna där tråkiga saker.
Men igår kollade vi på "The Day After Tomorrow" som handlade om att det blev typ värsta kklimatförändringarna. Det blev 13 grader mindre än vad det brukar. Det blir typ en ny istid, och så. Tkr att den var bra :)
Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum och Dennis Quaid är med i den.

Men nu har vi NO. Vet nt vad vi ska göra för att Deise ska kolla i våra mappar. Men snart är det lunchrast och då ska jag och Emma gå hem till mig och hämta min gitarr för att Svenne ska kolla på den för den låter konstigt :)
Men nu ska Deise prata med mig,...

hjälp!

HALLÅ! JAG BEHÖVER HJÄLP! VAD HAR MAN PÅ SIG PÅ JULAVSLUTNINGEN?
Har man klänning eller vad har man ? Asså om man nt har klänning, vad har man då?
Kanske nt ska komma dit med mjukisbyxor eller typ jeans! Men asså snälla kommentera och säg vad man har på sig!
SNÄLLA HJÄLP MIG! PANIK!

pärlor till mobilen?

Jag ska köpa pärlor(eller vad det heter) till min mobil. Men jag vet inte vart man kan köpa såna? Det finns säkert på affärer där de säljer mobiltillbehör och grejer, men är det någon som vet en affär där det är säkert att det finns!?


Någon som vet?

Perlans Prosciutto (Y)

Idag har jag tittat på film hela dagen. Först "Sex And The City 1" och sen dushade jag och sen "Sex And The City 2"
Sen har jag faktiskt inte gjort något mer. Jo jag har ju packat lite eftersom jag ska till mamma imorgon! Ich som ni redan vet så blir det ju inte lika mycket bloggande när jag är hos mamma :D Men imorgon ska vi hem till mammas kompis och göra julgodis som vi har gjort varje jul i typ.. Jag vet inte hur många år, men det är ganska många!

Snart ska vi köpa pizza från Perlan!(och ja, det stavas med e och inte ä) De har de goaste pizzorna i hela Västerås! Eller.. Jag har ju bara ätit deras Prosciutto. Asså jag älskar Perlans prosciutto! Den goaste pizzan jag någonsin ätit. Asså deras pizzor måste vara magiska eller något! För jag kan äta en hel, själv! Och när vi köper på Skälbyhallen kan jag knappt äta ens en halv!
Men snart kommer pizzorna:D
gooodbye! ;)

guuuh va göllig asså!



YÄÄÄÄÄY!

Jag är så glad nu asså! JAG HAR HAFT 50 LÄSARE IDAG! ASSÅ 50! JIPPI! tyck att jag är töntig om ni vill men nu är jag riktigt glaaad :D Asså det här betyder verkligen mycket för mig! Att ni faktiskt vill läsa om vad som händer i mitt liv. Och jag som tyckte mitt liv var tråkigt!
Tack för kommentarerna om min header :D
Och Lucke, nej jag har inga planer för idag ;)

Fortsätt kommentera! :)

ny header och nytt rekord

Nu har jag äntligen gjort en ny header och så fixade jag större text, svart rubrik och lite annat, med hjäp av Elin och Karin :D Tack! Vad tycker ni om min nya header ? :D
Och jag har nytt statistik rekord! Idag har jag haft 40 besökare :D YÄY!

"Bäckbyjul"

Låten är ute på hemsidan nu! Tryck här för att komma till hemsidan! När ni kommer till hemsidan trycker ni på länken "Bäckbyjul" så kan ni lyssna på oss :)
Den blev faktiskt väldigt bra :D
Nu måste jag skriva klart min saga.
Blogulater!

header

Jag är så trött på min header och ska fixa en ny! Jag har börjat på nya typ fem gånger men varje gång så raderar jag allt jag har gjort för att jag inte orkar göra klart, eller för att jag inte vet hur man gör en utklippt bild i GIMP mindre! Är det någon som vet hur man gör det? Snälla kommentera om du vet hur man gör! Du kan rädda min blogg från den hemska header jag har nu!
Jag vet vilka bilder, färger och allt som jag ska använda MEN  jag vet inte hur man minskar en utklippt bild i GIMP! Så om ingen vet hur man gör så får jag väl testa göra headern i Picasa som jag inte fattar någonting alls av! GIMP är iaf likt PhotoShop som jag kan typ utantill. Men om jag ska använda Picasa blir Elin irriterad för hon måste alltid hjälpa mig ;)
Men nu ska jag fortätta läsa min nya FRIDA tidning som jag fick idag :D

det går bra

Kollade lite i bloggstatistiken idag. Idag har jag haft 13 besökare. Mitt rekord är 31 och det lägsta jag har haft är typ ett, två någonting. Men på senaste tiden har jag haft typ 9 besökare om dagen, så det börjar gå bra för mig :) Och om det nu är någon som brukar läsa min blogg och har fler besökare än mig så tycker jag att ni kan ta och länka till min blogg i ett inlägg eller något så jag får fler besökare ;) Men det går åt rätt håll iallafall :D

imorgon klockan nio!

Alla kollar in på http://idasidan.se/ imorgon! Då har Mikaela och Robert lagt in låten! Dom skulle lägga in den ungefär åtta, nio imorgon bitti, så ta en titt, men mobba mig inte ;) Det blev faktiskt bra, för man hörde typ bara Jessica, nä men det blev bra när man hörde mig också :D Lägger in en direktlänk till hemsidan imorgon. Det var alla möjliga som var med på hemsidan och sjung. Det var en finsk förskola som sjöng någon finsk julsång och några som hade gjort en egen julsång och det var lite allt möjligt :D Vi frågade Robert ungefär hur många det var som brukade gå in på hemsidan och kolla, dom ba: ungefär 350 om dagen! Och Jessica ba: 350!!?? Och då sa Mikaela: MINST!
AAHHHH!!! Jätte många kommer hör oss sjunga (A) Men det är bra för min framtida karriär ;) hehe


haha

Vet att det har blivit ganska många videor på senaste tiden men här kommer tre till! :)





julen är här

Jag och Jessica sitter här och tränar på att sjuga "Julen Är Här". För om ungefär fem timmar kommer Mikaela och Robert och för att vi ska spela in låten till IdaSidan! Det är några som har lektion i klassrummet bredvid så vi kan inte tväna så mycket för då stör vi dom. Men vi ska träna mer på slöjden sen, om vi får gå in tidigare som vi brukar få :)

Sveriges Största Skoltidning

Sitter och tränar på att sjunga "Julen Är Här" eftersom jag och Jessica ska spela in den låten imorgon. För den ska ut på http://idasidan.se/ som är Sveriges Största Skoltidning! Asså vi ska sjunga i Sveriges Största Skoltidning! WOW
Är redan nervös, även fast vi ska spela in klockan två imorgon!

Här kommer lite roliga videor!





HAHAHAHAHA HUNDEN I BADKARET! HAHAHA! :D

spelnördar

Hahaha! Våran klass är full av spelnördar! Och just nu sitter några av de bakom oss. Och idag har de med sig en spelkontroll som man har till playstation, men dom använder den till datan! Asså seriöst! Äkta spelnördar! HAHA!
Asså riktiga spelnördar! Bittan blev asarg på dom förut för att dom bara spelade spel hela tiden och så höll hon värsta talet om vad som händer i framtiden med såna som bara spela på skoltid. Att dom kommer få dåliga betyg, inte komma in på gymnasie och jobba i typ en korvkiosk restan av livet! hahaha! Det är ju sant! Men jag har aldrig sett henne så förut :D Men det var ju bra iaf!
Skulle bara säga det... eller något...

Pretty Girls Make Faces

HAHAHAHAHAHA KOLLA VIDEON!!! JAG DÖR!!! ASG!! AHAHAHAHHA VILKET SKRATT!!!!!


Ut med rasismen, våld föder våld!

Igår var vi på en teater som heter Våld Föder Våld. Der var med några av åttorna  och några av niorna som var med i den. Den handlade om en kille som hade blivit misshandlad av ett gäng, och de trodde det var invandrare. Sen gick en klass på en demonstration för att de tyckte inte om rasister. Sen hände det massa andra grejer. den var jätte bra! Asså jag kan verkligen inte få ut en sången ur huvudet! De sjöng den på teatern, såhär gick den: "Ut med rasismen, våld föder våld!" Visst var det en lång låt? :P Hehe.

Men nu ligger jag iaf i soffa och käkar pizza och kollar på Joey. Har snart tittat på ungefär halva första säsongen. Och jag började kolla för två dagar sen :D Är på avsnitt 18 och det är 24 stycken. Plus ungefär 20 stycken som jag inte vet än om det är avsnitt eller om det är typ något extra grejs :D
Men nu ska jag fortsätta mitt lilla Joey maraton, som jag har dradgit ut väldigt mycket ;)

kommer inte på någon bra rubrik ; )

Haha! Vi sitter i skolan och har nyss ätit. Vi sitter i C-enheten, precis vid ett fönster så man ser ut i korridoren. Och nyss stog det typ fyra killar från nian tryckta mot fönstret och stirra på oss och våra datorer! Och dom stog inte och tittade lite diskret, utan dom var verkligen tryckta mot fönstret och stirrade! Haha jag låg typ på bordet för att täcka över min dataskärm så dom inte skulle se något men det struntade ju dom i. Dom stirrade ändå...
Aja nu har dom gått iväg så nu kan jag slappna av igen ;)
Orkar inte skriva mer nu!

RSS 2.0