Haft fullt upp

I Måndags var jag och Jessica och badade på Johannesberg. Vi skulle cykla dit men eftersom jag var hos mamma så kunde i inte cykla hela vägen tillsammans. Så möttes vi och sen cyklade vi sista biten tillsammans. När vi kom fram och hade lämnat våra cyklar så kom Jessica på att hon hade glömt handduk, så vi fick ligga och sola på min. Så vi låg med benen på gräset och huvudet på varsin badväska, också kallad plastpåse. Men vi solade, badade, tittade på ankungar och sånt man gör på Johannesberg. Jessica hade med sig en FRIDA tidning och i den fanns det sanning och konka kort, så vi körde lite. Och det slutade med att Jessica sprang fram och tillbaka och att mamma vart orolig och ringde och frågade om det hade hänt något och om jag mådde bra. :) Haha

Sen åkte jag, mamma och Amanda till BK30's hemmaplan och tittade när Sonia(min kusin) spelade match(hon spelar i Skiljebo). Det blev 3-3.

Midsommar firade vi i Sätra Brunn med mammas kompis och hennes familj...

Ha det bra! :)

Drömjobb

Hej!

Har nyss målat naglarna så nu väntar jag på att nagellacken ska torka :) Och medans jag gör det så tittar jag på "Frisörakuten". Man kanske ska bli frisör och öppna en egen salong.

Ärligt talat så tror jag att jag vill det, men snart kommer de nog något annat jag hellre vill jobba med. Det är då det brukar vara för mig :)Om ni bara visste hur många olika jobb det finns som har varit en "dröm" att jobba med. Sen går det några veckor och sen är drömjobbet ett mardrömsjobb. Det är ungefär så det funkar för mig.



Canon EOS 500D (C)


spa-dag!

Idag ska jag ha en spa-dag! Ska ta ett bad med hårtvätt + hårinpackning, ansiktsmask, manikyr och pedikyr!


Canon EOS 500D (C)

"En galen natt"

Hejsan!

Jag har nyss tittat klart på en film som heter "En galen natt", ganska bra faktiskt.
Nu ska jag titta på "Samantha" och sen "Childrens Hospital" på TV11.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska nog fixa lite saker på datorn och fota lite och sen ska jag nog gå till Ica och köpa vindruvor eller jordgubbar :)


Copyright på alla bilder!
Bilden tagen förra året, julgodis

Aldrig mera Bäckbyskolan!

Hej allihop!

Äntligen sommarlov! Vi fick ju sluta en vecka senare än de flesta andra men nu är det över! Aldrig mera Bäckbyskolan! Efter lovet är det Entréskolan som gäller!

Förlåt att jag inte skrev att jag skulle lämna in datorn till skolan så jag inte kommer kunna blogga på typ hela lovet. Men sen kom jag på att jag har ju en stationär(vet inte hur det stavas) dator i mitt rum som jag kan använda.
Men jag kommer ändå inte blogga så mycket på lovet eftersom jag och mina kompisar har bestämt att på det här sommarlovet ska vi göra något med våra liv! :)

Men just nu sitter jag och bloggar och när jag har skrivit klart inlägget så ska jag fixa lite saker som måste fixas innnan jag börjar på Entréskolan. Ingen brådska, jag vet, men jag vill ha det klart och jag tänkte att jag kan väl passa på när jag ändå sitter vid datorn!

Ha ett underbart lov!








Copyright på alla bilder
Tog bilderna precis innan hennes nya ägare kom och hämtade henne,
(eller nya och nya... Det var Maria som vi köpte henne av som köpte tillbaka henne.)

Nemo är BIS!

Vi var på utställning i Torshälla i Lördags. Nemo tävlade i unghundsklass och han var den ända Portugisiska Vattenhunden och han fick jätte bra bedömning och han gick vidare till unghundsklass finalen!
Det var ungeför 7-8 hundar med i finalen och guess what!.... Nemo vann!!! Han blev BIS(Best In Show!), började nästan gråta! Tänk att min lilla bebis är så fin att han vann! Så glad! :D
Man kan säga att han var med i två "tävlingar" och i den första fick han tre rosetter, en 1:a Pris Konkurrens, en 1:a Pris Kvalité och ett Hederspris. Sen på finalen fick han en stoor rosett, ett presentkort till en utställning,... en kruka och... en tomatplanta :)


Nemo med alla fina priser!


Hopp står skrivet på väggen men blickar stannar vid golvet

Igår skulle jag göra falukorv och makaroner. Det kom någonting på spis plattan så när jag ställde stekpannan på plattan och då började det brinna!! :O Fick panik, men det blev bra tillslut :)

När jag skulle lägga mig igår så kollade jag i spegeln (har en spegel vägg) och såg att de var något svart på kanten av sängen. Så jag slog på kanten förjag trodde det var en fluga, men den rörde sig inte. Så jag tände lampan för att kolla vad det var, så var det en enorm spindel! Fick panim men efter att jag hade skrikit till mamma att hon skulle komma så slutade det också bra  :)

Igår köpte jag en keyboard också! :D







Men just nu sitter jag och tittar på "The Hangover"!




möte, stek, chokladmuffins!

Förlåt att jag inte har bloggat på länge. Men när jag är lat, det är "sommar" och vi är lediga så bloggar jag inte så mycket.

Jag har gjort videon med kläderna från Halens och Ellos så den får ni så fort jag får tid(och ork) att fixa den!

Igår var jag på stan med Amanda, hon klippte sig, page, och jag köpte Depend Baslack från Kicks och en Sportbh från Stadium.

Imorse var jag och mamma på Informationsmöte på Entréskolan. Alla som ska gå i samma basgrupp som mig var där, utom två stycken.
Det känns helt underbart jag ska börja på den skolan efter lovet! Längtar faktiskt!
Sen ska vi beställa Entréskolans asgrymma Zipperall. Det står Entréskolan på benet och på ryggen.
Love it!

Resten av dagen har jag bara stekat i solen och nyss bakade jag muffins :)
Så nu sitter jag och äter smeten som blev kvar i skålen :D Gött!

Men nu ska jag in på Blocket och titta om jag hittar en bra keyboard till salu :D
Goodbye!


RSS 2.0