lite onödigt inlägg sådär


Lockar :)

svar på kommentar!

Krilleee om ser vi ut som pricktavlor eller!?:
Eeyyy Matilda är MIN TJEJ!!!
Svar:  Hahaha :p

28 Januari, 09:53
hej om bästa skolan ever!:
vad fuskit :'(
Svar: hahaa :D

28 Januari, 09:46
tjenixen om ser vi ut som pricktavlor eller!?:
Eller ska vi ta de på posten istället?
Svar: Gör som du vill :)
28 Januari, 09:44
tjenixen om ser vi ut som pricktavlor eller!?:
JAG glömmde att skriva mitt nummer, men de kan vi ta på mejl ;)
Svar: det blir bra ;)
28 Januari, 09:44
Tjenixen om ser vi ut som pricktavlor eller!?:
Matilda, hur är det? mår du bra? jag är orolig för dig, en sådan snygg tjej som du måste ha många livvakter.. Jag är frivillig! ring om du behöver hjälp i elden..!!
Svar: Jag mår bra. haha, tack, det ska jag ;)
28 Januari, 09:42
Erik om trött på skolan:
Hej fin blogg och snygga bilder:D vad ska du göra idag då? :)
Svar:  Tack! Ingenting tror jag väl :)
28 Januari, 09:37
lalala om ser vi ut som pricktavlor eller!?:
Snygg blogg du har! Jag har en fråga, kan d berätta lite om din första kärlek :D?
Svar: Tack! ehm... Jag har inte haft någon riktig än ;)
28 Januari, 09:35
Felix om trött på skolan:
Hejsan tjejen, hur mår du mår du bra? JAg mår toppen.
Söta ni va du och din kompis. Har du kille undrar bara jag är ledig:D
Svar:  Haha, jag mår bra, tack :) Jag har ingen pojkvän :)
28 Januari, 09:34
karin om ser vi ut som pricktavlor eller!?:
Jag vill inte va en pricktavla! :| haha:P
Svar: Haha, karin!
28 Januari, 09:29

ser vi ut som pricktavlor eller!?

När vi var påväg hem från skolan så började Mohammed och Oliver kasta snö på oss. Så vi började typ tjafsa med de. Sen när vi gick från de så började vi prata om alla gånger när folk har kastat grejer på oss. Och det blev ganska många gånger: Första gången vi åt i matsalen i sexan, så satte sig några nior(som gick i åttan då) vid bordet bredvid oss, sen kastade en av de en chili i Emmas rygg. Några dagar senare kastade några åttor(som var sjuor då) ett tuggummi i mitt hår! Sen många kastat snö, pennor, sudd och allt möjligt på oss. När vi var och badade med skolan så var det några killar som stänkte vatten och kastade bollar på oss. Asså vad har killar för problem!? Måste de alltid kasta saker på oss. Inte bara oss, massa andra också, men ibland känns det som att det är bara på oss.
Asså ser vi ut som pricktavlor eller!?


trött på skolan

Sitter i slöjdsalen och läser. Eller jag ska läsa men jag glömde boken i skåpet. Ska snart hämta den, men först ett litet inlägg.
Jag och Jessica var lite trötta så vi la oss på varsitt bord och sov. Eller inte sov, men vi låg där tills Karin hade tagit kort på oss så att vi kunde lägga ut bilderna på lilla bloggen :)

selena style

Asså jag har jätte ont i nacken :( Hatar det! Jag sitter och kollar på Selena Style. När jag kommer hem ska jag fixa mitt hår, från hemsidan :P Asså jag älskar den hårstylen ;) Den är sååå snyygg :P och fiiin och söööt :P Och helt enkelt bäst :) LOVE IT!
Asså kolla, ofta inte helt uderbar? :P

bästa skolan ever!

Var på Entréskolans informationsmöte igår! Asså jag är heeelt kääääär i skolan! Vi ska äta på restaurang, ha idrott på löga, vi ska vara ute och springa och GYM!!!!!!! Vi får varsin MacBook, busskort, bästa klassrummen! ELEVENSVAL! OCH skolan ligger på STAN!!!!!!!!!! YÄÄÄÄÄÄÄYYYY :P

informationsmöte!

Idag ska jag på informations möte om Entréskolan. Jag läste om skolan i VLT idag, och det stog att det skulle vara 10 i varje klass men det visste jag redan. Men sen läste jag att de inte kommer ha klassrum och korridorer och sånt. De ska ha typ arbetsrum typ såna som finns på kontor. Asså typ som  konferensrum :) Det ska vara klassrummen :) Men jag har ingen aning om hur de ska göra utan korridrer ;) Men det får jag nog veta ikväll ;P
Sitter i soffan i skolan och fixar lite olika bakgrunder så får ni rösta på vilken ni tycker att jag ska ha :)
Jag har börjat på header men jag har glömt bort hur  man gör bilderna mindre på gimp -.- aja, bakgrunderna är snart klara :)

svar på kommentar!

Therese om ny header!:
Godmorgon :)
fin blogg, vad använder du för program när du gör dina headers? :)
IP: 217.73.98.254 26 Januari, 09:34
Victoria Nyström om ny header!:
Godmorgon, hoppas du får en fin dag! :)
IP: 78.82.32.161
MODEMARTIN  ([email protected]) om hahaha xD:
Hittar du på något kul i veckan? :)
IP: 109.58.244.6 26 Januari, 09:31
Frida om hahaha xD:
haha, kan länka mig hur kul de skulle se ut! :P
IP: 81.228.153.126 26 Januari, 09:29
Kungen om hahaha xD:
Hahaa sånt är askul!
IP: 80.217.130.69 26 Januari, 09:28
Rebecca om hahaha xD:
Haha elakt xD
IP: 80.217.183.105 26 Januari, 08:58
i i d z. - enblekingechey.  ([email protected]) om hahaha xD:
superfin blogg! :D
händer idag? (:
KRAM!
IP: 195.84.86.130
Therese om ny header!:
Godmorgon :)
fin blogg, vad använder du för program när du gör dina headers? :)
IP: 217.73.98.254 26 Januari, 09:34
Svar: Tack! Jag använder Gimp, Paint och Picnik när jag gör mina headers :)
Victoria Nyström om ny header!:
Godmorgon, hoppas du får en fin dag! :)
Svar: Tack!
IP: 78.82.32.161
MODEMARTIN om hahaha xD:
Hittar du på något kul i veckan? :)
Svar: Nej, inget speciellt tror jag :)
IP: 109.58.244.6 26 Januari, 09:31
Frida om hahaha xD:
haha, kan länka mig hur kul de skulle se ut! :P
Svar: haha, jag borde filmat det ;)
IP: 81.228.153.126 26 Januari, 09:29
Kungen om hahaha xD:
Hahaa sånt är askul!
Svar: haha, självklart ;)
IP: 80.217.130.69 26 Januari, 09:28
Rebecca om hahaha xD:
Haha elakt xD
Svar: yes xD
IP: 80.217.183.105 26 Januari, 08:58
i i d z. - enblekingechey. om hahaha xD:
superfin blogg! :D
händer idag? (:
KRAM!
Svar: Tack detsamma! :) Inget speciellt tror jag väl :)
IP: 195.84.86.130

panik!...typ...

Asså kan man inte svara på kommentarer på något annat sätt än att svara i inlägg? Asså om någon vet om man kan det, snälla berätta hur man gör!?

ny header!

Jag håller på att leta efter bilder som jag kan ha med på min header :) Ska göra några olika, så får ni säga vilken ni tycker :) Jag börjar fixa lite på de nu så är jag kanske klar senare idag eller imorgon :)

hahaha xD

Haha! I måndags när jag och Jessica skulle ner på stan,  så satte vi oss vid busshållsplatsen och väntade på bussen. Då kom det en tant och gick förbi, jäääätte långsamt. Och så kom det en liten bil som typ sopar gatorna. Den åkte jätte nära bakom henne men hon märkte ingenting. Asså den var typ 20 centimeter bakom henne. Och Jessica och jag satt och asgrava! Asså det såg sååå roligt ut. HAHA! :D

the stoning of soraya m.

Har nyss tittat på "The Stoning Of Soraya M." Det var den sorgligaste filmen jag har sett på länge. Den handlar om en journalist som får problem med bilen när han var påväg hem till Frankrike. Så han får skjuts av en några som bogserar bilen till en by där en man fixar bilen åt honom. Medan han väntar på att mannen ska bli klar med bilen sätter han sig på ett café. Då kommer Zahra och ger honom en lapp med en karta på. Han följer kartan, och får då höra en historia om Zahras systerdotter Soraya...
Den var sjukt bra men hemsk och den är baserad på en sann historia!

Värd att se! Jag lovar!


födelsedagar!

Sitter i skolan och har nyss haft engelska. Sen ska vi ha matte i en timme -.- Efter skolan ska jag och Jessica ner på stan och då ska jag köpa presenter till emma, karin och kanske jessica och elin. Karin måste jag verkligen köra till för hon fyllde är i Oktober och hon fick aldrig någon present då xD haha, men jag hade lite ekonomiska problem ;) Och jag måste köpa någon till Marie också som fyller år på söndag :)

grattis dennis!

Idag åkte jag till pappa runt nio för att mamma skulle på spa så jag skulle annars åkt hem till honom runt 5. Sen åkte vi till Dennis och firade hans 32-årsdag(tror jag det var) ;) Sen när vi kom hem så spelade jag llite gitarr och sen åkte vi och köpte pizza på  Perlan. Och det blev självklart en Prosciutto. Super gott!
Ska ner till familjen nu!
Har det så bra!

bestämt mig!

Okej! Så här är det! Jag har tagit bort min nya blogg för jag orkar bara inte börja om från början lixom. Så jag stannar på den här föralltid! Och om jag någon gång skriver att jag kanske ska starta en ny blogg, STOPPA MIG! okej!? Ni kanske tycker att jag är konstig som håller på såhär, men det kan jag leva med :)

ny blogg!

Så nu har jag fixat en ny blogg :) Klicka här!
Blev det namnet för att jag och mina kompisar avslutar ganska många ord med ish, som tillexempel coolish, och snyggish ;)
Kommer inte blogga lika mycket på den här bloggen, kanske tar bort den sen :P

ny blogg?

Har funderat på att starta en ny blogg. Eller inte ny, men att jag har kvar den här och startar en till. Så jag behöver eran hjälp på namn till bloggen! Jag vill inte ha namn som är typ; matilda.blogg.se.. mer som tillexempel doggii.blogg.se, men jag vill verkligen inte heta doggii!
Så kommentera förslag på namn! Spelar ingen roll om det är bra eller dåliga förslag! Kommentera ändå! ;)


har ni tänkt på en sak?

Har ni tänkt på en sak? Att på de flesta bloggar så skriver de väldigt"rent", asså de stavar ord rätt, inga förkortningar och inga "moderna" ord, som till exempel; chill, soft, schtek, och sånt där som inte vuxna fattar. Men när jag och mina kompisar bloggar så skriver vi jätte "slarvigt", stavar fel, massa förkortningar, och "moderna" ord. hahaha! Asså alla har så rena bloggar, men det blir tråkigt tycker jag, det är mycket roligare att läsa bloggar som man inte fattar något av xD

bästa dagen på länge!!

wooooooooooooooooooooow!!!!!!! DET HÄR ÄR DEN BÄSTA DAGEN  SOM JAG HAR HAFT PÅ LÄÄÄÄÄÄNGE! NÄR JAG KOM HEM SÅ LÅG DET ETT BREV I BREVLÅDAN! GISSA VAD DET STOG!!! ATT JAG HAR KOMMIT IN PÅ ENTRÉSKOLAN! WOOOW!OCH SEN HAR MINA KLÄDER FRÅN ELLOS KOMMIT! KAN DET BLI BÄTTRE ELLER!? NEJ!!! DET KAN DET INTE! Jag kommer slippa taxin och den sega skolan!
Bilder på kläderna kommer :)

saknar dig min älskade!

Nu har vi sålt Yasmine! Hon åkte idag! Gud vad jag saknar henne! Men jag vet ju att hon har det bra nu när hon är hemma igen. Jag stog och grät och grät, men det är bättre nu fast jag saknar henne. :(
Men nu är jag ensam hemma för att Amanda och mamma är hos varsin kompis ;)
Sitter och tittar på tv och gör något som ska likna att sjunga ;) haha


omringade!

AAHH!! Jag och Jessica sitter inne i enheten! Vi är de ända tjejerna! VI räknade hur många killar det var! Det var 22 killar!!! ;o asså TJUGOTVÅ! asså helt omringade! lite läskigt.
Men aja, nu  kom Emma och Karin och räddade oss ;) oj! nu är det 30 killar här inne ;o
Skulle bara skriva det ;) hejdåååå:)

stolt!

Jag är så stolt över mig själv! Fick tillbaka NO provet för några dagar sen och jag fick 27 av 27!!! WOOOW! så stooolt!
Men iaf... På lördag åker Yasmine... Vi ska ju sälja henne till  hennes förra ägare igen. För när vi hade bestämt att vi skulle sälja henne så mejlade vi till hennes förra ägare och hon ville köpa tillbaka henne.. Det känns väldigt bra faktiskt :)
Men nu ska jag njuta av den långa rasten vi har fått eftersom det inte blev någon svenska :)

dagens stora händelse...

Hahaha! Bästa första dagen i skolan någonsin!, eller inte.. Hahaha! jag har ju berättat om hur duktig jag var första dagen med de nyaa jeansen och när jag skulle skära ett bröd. Här kommer en till grej som är sådär jätte smidig. På lunchen idag när vi skulle gå och sätta oss vid ett bord så av någon anledning så tappade jag tallriken  på golvet, och det blev helt knäpptyst i matsalen och alla kollade på mig, jag försökte typ gömma mig men det gick inte så bra. Och så satt rektorn och skolsköterskan bakom mig och ba glodde på mig, jag visste ju inte vad jag skulle göra så jag väntade typ tills rektorn kom och hjälpte till. PINSAMT!
I lördags var vi och firade mina kusiners farmor som fyllde år. Då spelade bandet som Niklas och Johan och två andra är med i. Och sen sjöng min kusin Sonia, Miley Cyrus låt The Climb. HAHAHA HON SOPA BANAN MED BANDET! HAHHA! Men hon var faktiskt jätte bra, men jag vet inte vad jag förväntade mig :) 
Men nu har jag inget mer att säga för stunden.
C ya laytör ;)

shopping!

Nu kommer bilderna från shoppingen :)
Bälte från GinaTricot 49.50kr (när jag var på stan med Jessica)
Oversize från BikBok 199kr
Armband från Ur&Penn 49kr
Armband från Ginatricot vet inte hur mycket de kostade, (när jag var på stan med Jessica)
Halsband från Ur&Penn 49kr
Köpte ett par Jeans på H&M för 199kr, när jag var på stan med Jessica. Har de på mig så jag orkar inte ta kort på de :)

15:30

Idag var jag och Elin på stan, vi kom nyss hem. Hon sov ju här inatt, och vi vaknade klockan halv fyra :)
Så vi fixade oss fort och så åkte vi ner på stan:)  Jag köpte en tröja från BikBok, ett halsband och ett armband från Ur&Penn. Bilder kommer någon gång när jag orkar lägga in...

kort inlägg

Jag och Elin sitter i mitt rum vid varsin dator och chattar med varann :)
Vi har väldigt kul... Åt nyss middag, pizza.
c ya

sleepover

Imorse väckte pappa mig elva för att vi skulle äta frukost. -.- Men sen gick jag och la mig igen så jag sov till halv två xD Då ringde jag till Elin, sen fixade jag mig och sen gick jag till henne. Så vi har varit hela dagen. Imorgon ska vi till stan och sen blir det sleepover :D Hon ska sova hos mig :)
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och så pratar jag med en kille från Frankrike, han är snäll ;)
Visste ni att Salut betyder Hej? Jag tror inte att jag lärde mig det när vi läste Franska i skolan ;o
Skumt ...

smidigt matilda, smidigt...

Asså om ni bara visste hur duktig jag är, så skulle ni bli så imponerade,.. eller inte... Jag är nog en av de mest osmidiga människorna på den här planeten. För det första så var jag ju jätte duktig när jag använde mina nya jeans första gången. Jag hade haft på mig de hela dagen och sen när vi skulle äta middag, så först spille jag ut mat över halva bordet. Jag hämtade papper och började torka bordet. Och medans jag torkade bordet hade jag tallriken i knät, men självklart var det sås under tallriken så jag fick en stor rund ring på byxorna. Och inte nog med det. Jag skulle bre en macka och så tappar jag smörkniven i knät. -.- så jag hade en stor såsring och en smörfläck på mina byxor, första gången jag använde de.
Och så den lilla olyckan som hände idag. Vi hade ätit middag och jag skulle ta en baguette. Och så skulle jag då skära den i två delar. Det hade gått bra med de två andra baguetterna jag hade skurit, men den här gången var jag lite vålsdsam, så kniven åkte genom handen... eller inte igenom, så.. men asså jag fick ett ganska djupt sår.
Jag varnar de som äter för det som står efter detta.
Det kom nått jätte äckligt klumpigt vitt grejs. Asså bläääk...
Så nu har jag ett stort plåster på handen..
Harebra!


Let´s make 2011

Igår var vi ju på klubben. Det var inte det bästa nyåret jag varit med om! Det var väldigt tråkigt... Fast det var väl ganska okej ändå.
Nu sitter jag och tittar på Life of Ryan, det är Weekend Break :)
Men nu ska jag se hur det gör för Ryan att övertala sin mamma att han kan ta hand om en hund :D
let´s make tvåtusenelva ska bli det bästa året!

RSS 2.0