underbar födelsedag!

Tack allihopa för en underbar födelsedag!

Fick mycket fina paket. Bilder på presenterna kommer imorgon :)

Men nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon! :)

Godnatt!


Almost there!

Hallå!

Idag har det varit full fart. Har bakat en tårta, städat mitt rum, varit och handlat och snart ska vi göra en till tårta :)
Det är ju min födelsedag imorgon.

Längtar!! :)

Imorgon = noll dagar kvar

Längtar sjukt mycket till imorgon! Då är det ju 30 juli, alltså min födelsedag!!:) Då kommer det gäster och grejer! Hoppas jag får mycket pengar!! :) Kände att jag behövde skriva det här inlägget :) men nu ska jag sova :D Sov gott sweethearts!

bleka lite till

Hejsan!

Idag har jag varit med Jessica. Hade väldigt roligt :)

När den som är i duschen är klar så ska jag gå och ducsha och tvätta håret. När jag bleker håret så blir det svårt att borsta ut det. Jag kan stå och borsta i 20 minuter och det händer inget. Men ska nog bleka lite till efter jag har duschat. Tänkte bara bleka lite i hårbotten :)

Men nu är den som var i badrummet klar så nu är det min tur :)

Ta hand om er! :)

blekt håret

Hejsan!

Idag har jag inte gjort mycket, blev bara ännu en tråkig slapp dag. Jag måste verkligen börja göra något med mitt liv...

Idag har jag iallafall gjort en sak! Jag har blek håret!
Jag gjorde ju det förut, men sen av någon anledning så slutade jag(vet inte varför) så mitt hår såg inte klokt ut... Men nu har jag börjat igen, det är inte så mycket skillnad, men jag ska bleka mer  :)

Jag använder Scwarzkopf Blonde Blond SPRAY.
Den får håret att se solblekt ut.
Och eftersom det inte blev så stor skillnad så har jag ingen bild att visa hur det blev. Lägger in en sån sen när jag har blekt mer :)




Designar bloggen!

God morgon allihopa!

Sitter här och skissar till den nya bloggen! Om det blir som jag vill så kommer den bli asbra!
Hoppas verkligen jag lyckas få till det som jag vill ha det.
Igår satt jag i några timmar för att fixa en bakgrund som jag inte har nu, för det blev självklart inge bra.

Men jag har en fråga!
- Är det någon av er som vet vilken storlek man måste ha på bakgrunden, asså när man designar den, för att man ska slippa ha på repeat?

Ha en bra dag!

Klicka på bilden! :)


ny blogg

Hej allihopa!

Har precis fixat en ny blogg! Håller på att göra header och bakgrund. Ska ha en photoshoot med Jessica och fixa bilder till den nya bloggen. Bloggen än inte officiel än och jag anväder fortfarande den här bloggen. Men när jag har länket till den nya bloggen är den officiel och det är den jag kommer använda då och inte den här. Denna blogg kommer finnas kvar men inte användas :)


vill du ha fler läsare?

Har du en blogg, men inte så många läsare?
Då har jag ett super tips till dig här. Klicka på länken, klicka sen på "Lägg till din blogg" och följ sen instuktionerna som står på hemsidan :)

Lycka till :D


ny kategori: inspiration

Hej!
Nu har jag fixat n ny kategori som heter inspiration. I den kategorin kommer ni kunna hitta inlägg med inspirerande bilder på till exempel mode och mycket annat.

Funderar på att fixa yttligare en kategori med vet inte än om jag ska göra det. Vi får se :)

Ha det bra :)

visa electron

Hej allihopa!

I Fredags kom mitt efterlängtade Visa Electron! Men jag har i och för sig inga pengar på det och vet knappt hur man använder det, men jag älskar det ändå! :) Det är så fint :') hahah.

Snart får jag mitt ID-kort också. Ska få ett sms sen är det bara att gå till banken och hämta det.
Jag ogillar bilden till ID-kortet kraftigt! Jag ser helt drogad ut. TRor jag var påväg att blunda när kameran blixtrade och att det är därför jag ser ut som jag gör på bilden. Eller så kanske jag bara ser allmänt drogad ut.



Copyright på alla bilder - Canon EOS 500D

Nemos nya haircut

Igår var vi på sista utställningen med Nemo och efteråt, när vi kom hem så rakade vi ner honom helt!
Trodde först att han skulle se jätte rolig ut, men han blev jätte gullig!

Ibland brukar mamma låta honom springa upp till mitt rum för att väcka mig. Så mamma berättade att imorse gjorde han det (fast jag var hos pappa) och började leta efter mig.
I mitt rum har jag ju en garderob längs en hel vägg och det är spegel dörran på garderoben. Så mamma berättade att Nemo hade sett sig själv i spegln och såg att det var en annan hund där som han började skälla mot.

Förut när han såg sig själv i spegeln brukade han skälla, men sen kanske han fattade att det var han för han har inte skällt något mot spegelbilden sen dess. Och nu när han knappt har någon päls kvar så börjar han igen. Han är så gullig! :)

Före:


Halvvägs: (han ser ut som en sån där disco människa från typ 80 eller 70 talet med utsvängda byxor)


Efter:


Visst blev han väl gullig? :)

Pissed off

God morgon!

Jag sitter här och är pissed off på min mobil, för helt plötliugt går det inte att skicka sms! Så nu sitter jag här framför datorn och väntar på att någon av mina kompisar ska logga in på Facebook, så jag kan fråga om vi kan hitta på något.
Men jag har en känsla av att det kan ta ett tag innan någon av de loggar in...så... Jag får väl hitta på något annat att göra. Typ träna eller något... Fast det ska jag ju göra ändå..
Aja, jag kommer nog på något :)


Weheartit.com

blixtar och dunder, magiska under


Copyright på alla bilder - Canon EOS 500D

God morgon!

I natt har spö regnat, åskat och blixtrat! Det började åska när klockan var typ ett, två. Och sen när klockan var typ sju så började det spöregna. Så jag har inte sovit så mycket i natt.

Idag ska pappa och Marie åka bort, till en kompis och sova där. Och pappa vågar inte låta mig vara hemma själv eftersom det började brinna förut när jag gjrde mat. ;) nädå. Men jag ska hem till mamma över helgen. SÅ jag måste ducsha, klä på mig, bädda sängen och typ packa ner det som jag ska ta med mig :)

Och vet ni!? Jag har inte så mycket panik längre! Nu vet vi vilka som kommer när jag fyller år och vi vet vilken tid de kommer! Framateg! Och en till har frågat vad jag önskar mig!
Hoppas det blir en bra dag :)

Ha det bra!

Tårt dekoration

Klockan är 22.22 och vi har kommit hem från Dennis och Jeanette, köpt pizza, ätit den och legat på soffan och haft varsin nära-på-att-explodera upplevelse.
Jeanette har gjort en ascool tårta till hennes systers son! Han är ett stort fotbollsfan så han fick den här tårtan:




Cool va?!

Sen har hon gjort en sjukt söt nyckelpigstårta!
Jag är imponerad. :)

Kanske skulle ta o gå en tårt-dekorations kurs och bli lika duktig :)

dagens outfit





Shorts: H&M
Linne: Gina Tricot
Skjorta: Halens
Skor: Skopunkten

de har väl inte glömt bort mig?!

God morgon!

Ska snart hoppa in i ducshen. Men först ska jag testa lite kläder och se vad dagens outfit blir.

Idag ska vi åka hem till Dennis och Jeanette för att fira Oliver som fyller två år. Grattis Oliver.



Idag är det ju 21 Juli och det betyder att det är 9 dagar kvar till min födelsedag!
Men jag har typ panik!
På min födelsedag kommer det komma gäster och vi har inte bestämt någonting om när de ska komma, vad vi ska ha för fika. Alltså ingenting! Till exempel vad vi ska fika brukar vi bestämma långt innan, och nu har jag ingen aning.
Och vet vad som mer gör att jag får panik?!
Ingen har frågat vad jag önskar mig! De brukar alltid fråga långt innan jag fyller år. Amanda frågade för hon ska åka bort och hon tänkte att hon kunde köpta någonting där. När jag sa till mamma att ingen hade frågat, så frågade hon. Och när jag sa en sak till pappa som jag önska mig, då frågade han om det var något mer.

Så nu är jag så sjukt panikslagen och lite deppig...


en vecka i världens ände

Som ni vet så var jag i Öje förra veckan, så nu tänkte jag uppdatera er om vad som har hänt.

Söndag: Vaknade, åt frukost, packade och åkte runt tolv. Stannade vid Statoil i Fagersta och köpte glass, åkte förbi en motorcykel olycka och sen kom vi fram när klockan var tre, fyra. Inte en så händelserik dag.


Måndag: Mamma tvingade upp oss klockan åtta :( Vi åt frukost, gjorde i ordning oss och så åkte vi till Lybergsgnuper. Men jag säger bara Gnupin. Det är ett av bergen i världens ände.Vi gick upp hela vägen, sen satt vi på en sten, fotade, tittade på utsikten och sen gic k vi ner och åkte tillbaka till stugan.
Sen gick vi till hamnen så Nemo fick bada, sen till serveringen och åt glass och sen gick jag och Amanda till kyrkogården och tittade på gravstenarna. Det är sjukt många där som var frå våran släkt.
Vi åt med mormors kompis och sen blev det korssord resten av kvällen. :)




Tisdag: Vi åkte till Malung med det blev inge shoppong som det var tänkt. Det regnade och åskade och en blixt slog ner i Vansbro så det blev strömavbrott i hela Malung, Öje och några andra ställen.
Sen blev det bara en hemmakväll med korssord och wienerbröd :)

Det enda jag kommer ihåg från de tre sista dagarna var att vi var och åt hos mammas faster Margot på Torsdagen och att vi åkte hem på Fredagen.

nytt i garderoben

Var till Erikslund och shoppade skor med Marie idag.

Blev ett par svarta, ett par som jag trodde var mörkblåa men på bilden ser de svarta ut... och så mina favoriter, kängorna/stövlarna! :)



Harry Potter och Dödsrelikerna

Har inte bloggat eftersom jag har varit i Öje. Försökte blogga igår men datorn segade ihop. Ska snart skriva vad vi gjorde när vi var i Öje. Men nu ska jag titta på Harry Potter och Dödsrelikerna del 1, som vi hyrde på Ica. Sen ska pappa skjutsa ner mig och Jessica på stan. Där ska vi först ta ett foto till mitt ID. Gå till banken och lämna fotot, sen ska jag och Jessica shoppa lite och sen ska vi gå och titta på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 på bio! :) Ha det bra!

Power Big Meet

Hej!

Det var ett tag sen jag bloggade.
Jag, mamma, Amanda och Nemo har varit i Norberg på vattenläger, där vi fick lära oss lite om hur Portugisiska Vattenhundar ska jobba i vatten mm.

Power Meet håller på nu och vi var där igår. Först var jag där med mamma och sen gick jag med Amanda och Linnea(Amandas kompis).
Visste ni att Power Meet är världens största bilträff för amerikanska bilar? Tänk att Power Meet som är så stort är i lilla Västerås! Årets höjdpunkt för mig! Om ni aldrgi har varit på Power Meet borde ni åka! Älskar det!


Tänkte bjuda på några av mina favorit låtar som är nya+en som inte är så ny(tror jag) :)
Nu ska jag ut och sola!
Enjoy!








Ska ut och fota

Det här var den första natten på länge när jag kunde somna ganska fort. Hade inte eldat så det var  inte så varmt i mitt rum, plus att min hemska solbränna håller på att försvinna så jag kunde röra mig utan att se ut att vara stelopererad! Intresseklubben antecknar!

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag ut och fota lite och sen något annat... Typ dammsuga...


RSS 2.0