Linus kommer

Imorgon kommer lilla Linus. Det är min "bror" Dennis hysteriska hund :) Han är helt galen!
När Dennis har hämtat han ska vi åka ner på stan och äta på Jensen's Böfhus. Sen ska vi till bion och kolla på Åsa-Nisse :)

dag 1

Frukost: Ost och skink macka
Lunch: Korv med bröd
Träning: 40 minuters promenad
Mellanmål: Apelsin och macka
Middag: Ugnspannkaka

flashback

Var nyss ute på en promenad. Gick förbi "Gula Huset" där vi bodde förut och fick värsta flaskbacken! Börja tänka på när jag skulle cykla hem från en kompis och jag krockade med en bil.
Om när jag och min kompis Vicktoria försökte träna med hennes pappas hantlar och bänkpress. Det gick inte så bra. När vi spelade pingis och lekte med hennes hamstrar.
Om när jag var fyra och sprang fram och tillbaka på framsidan i min röda klänning.
Och när jag gick förbi en tunnel så börja jag tänka på när jag brukade cykla hem från en kompis och det brukade vara gäng i den tunneln och typ klottra och hänga där. Så jag kommer ihåg var typ livrädd för dom gängen och en gång var det ett gäng från skolan som jag var rädd för. Och dom hade med sig en fotboll. Så när jag såg dom fick jag typ panik och cyklade det fortaste jag kunde till en annan tunnel, för jag var jätte rädd att dom skulle kasta bollen på mig och klottra på mig xD haha Det var tider det ;)

Kost och träning!

Som ni vet så var mitt nyårslöfte att börja träna och äta nyttigt. I början av året gick det inte bra alls! Jag tränade ingenting men åt nyttigt. Sen bröt jag löftet om att jag inte ska äta godis, men då började jag träna mer. Sen blev jag jätte sjuk och har ätit onyttig mat och hat inte tränat sen dess.
Så för att jag ska bli mer peppad till att äta bra mat och träna så ska jag göra ett inlägg om vad jag har ätit till frukost, lunch & middag. Och vad jag har tränat, hur länge mm.
Förhoppningsvis peppar det här inte bara mig att träna och äta nyttigt.
Här kommer några bra kost & tränings bloggar:
BellaLotta
PT-Fia
LissFit
MinKostOchTräning

Middag med familjen

Idag kommer Dennis, Jeanette, Moa, Ida och Oliver och ska äta med oss :) Amanda kommer också hit och äter med oss :) Sen ska vi inte göra så mycket mer tror jag. Utom att kolla på Solsidan såklart ;)

spelar gitarr

Sitter i mitt rum och spelar gitarr. Idag i skolan lärde jag mig att spela "Love Is All Around" och nu håller jag på att leta efter fler låtar jag kan lära mig :)
Har hittat två Keyboardar som jag gillar och Svenne sa att de verkade bra. Så jag ska välja någon av dom och sen köpa :)

the return of hjärtans fröjd

Sitter i skolan och ska läsa. Läser boken "The Return of Hjärtans Fröjd". Har läst typ en sida i den...

.

http://domkallarmighannes.blogspot.com/2011/02/vinn-ett-snyggt-tandsmycke.html#comment-form

kategorier!

Har äntligen fixat Kategorier. Har inte sorterat alla inlägg än men inläggen från Oktober, November, December, Januari och Februari :)

HAHAHA!

HAHAHAHA! Kolla på den här videon med en tjej som försöker sjunga! HAHA. Det går inte så bra för henne ;)
Hon får lite damp!
Visst sjunger hon fint?  ;)


OMG!!!

Här kommer en video på en bloggare som hånglar med sin spegel! Asså såhär disgusting! ASSÅ LYSSNA PÅ HAN!!! ÄKLIIIIIIIGT!!!

Och han blir andfådd!


äckliga muffinsar!

Vi hade nyss hemkunskap. Vi gjorde chokladmuffinsar. Alex hade i typ 3dl kakao så dom vart asäckliga! Vi försökte lura dom andra att de var jätte goda och att vi kunde byta men ingen ville ha... De vart misslyckade som allt annat som jag och Jessica gör tillsammans på hemkunskapen. Förra gången gjorde vi varma mackor som  var inne i ugnen lite för länge, så dom blev kolsvarta! Vi är så duktiga! ;)


Grattiiisss Jessiiiica!!!

Grattis JessicaÄlsk!<3

Jag har inget liv!

Nu sitter jag här i skolan på den där onödiga lektionen när vi inte gör något. Jag försöker komma på något att blogga om! Jag har absolut inget att blogga om. Inget alls! Nada. Nothing. None. Niks. Rien.
HAHAHAH! Sitter och översätter Ingenting till olika språk på Google Translate. 
På Irländska heter det Ní dhéanfaidh aon ní
På Albanska heter det Asgjë
Och på Jiddish heter det גאָרנישט
Orkar inte översätta mer.
Jag har inget liv jag vet! -.-

romme!

I Fredags var jag i Romme med skolan. Som ni vet hade jag varit på stan dagen innan och köpt kläder, och det blev en grön jacka från Stadium för 799kr, en grön mössa från Team Sportia för 65kr och skidglasögon med spegelglas från Team Sportia för 399kr(tror jag).
När vi kom fram till Romme så gick jag och hämtade mina skidor och pjäxor. Sen letade jag upp Jessica och gick vi in i värmestugan så jag kunde sätta på mig pjäxorna. Sen åkte vi sittliften upp, och Jessica ba: "Ska vi åka där sen?" och så pekade hon på backen under oss. Jag ba: "aa". Och så tänkte jag inte så mycket mer på det. Men när vi kom upp trodde jag att jag skulle dö! På riktigt de här gången! Den backen var röd, men vi började åka lite och det första jag gör är att ramla, typ en fem meter från högst upp i backen -.- Jag ställde mig upp iallafall och gissa vad den andra saken jag gjorde var!? Jag åker in i en stolpe! Ni vet de där stora stolparna som liften sitter i. Aja, jag ställde mig upp igen och sen när vi kom till själva backen blev jag livrädd! Men jag åkte iaf, och ramlade. Jag gled på ryggen ner för backen typ hundra meter!!! Min jacka och tröjorna under åkte upp så jag fick massa snö innanför jackan. Och det var inte direkt skönt... Men när jag ramlade så tappade jag en stav och Jessica hade stannat en liten bit ifrån mig. Och som skrek att jag skulle ställa mig upp och medan jag försökte skrika tillbaka att jag hade tappat en stav så kom en kille åkande rakt mot mig. Och jag tänkte vad *** håller du på !? IDIOT! Ser du inte att jag sitter här!?  Jag han tänka jätte många olika saker om hur dum han var! Och sen så stannade han vid mig och så såg jag att han hade tre stavar. Och så sträckte han fram min stav och ba:"jag tror du tappade den här". Och så sa jag tack och sen åkte han och så kommer Jessica en bit bort och ba skriker:"TACK SÅ MYCKET!!" HAHAHA! sen sa hon till mig ba: "Jag visste ju vem som skulle fått hämta den." haha.
Jag ramlade säkret hundra gånger, men sen kom vi till de gröna och blåa backarna och då kände jag mig som värsta proffset! Jag ba swicha förbi alla småbarn som låg utspridda i hela backen ;) Sen åkte vi en gång till och jag ramlade typ hälften så mänga gånger som första gången. Men vi åkte direkt till första gröna eller blåa(kommer inte ihåg vad det var) backen och swicha förbi småbarnen :) Sen gick vi och åt och lite så. Jag ville inte åka mer för min rygg var helt förstörd efter att jag hade glidit ned för backen på rygg, varje gång! Så jag åkte inte mer. Jag satt i värmestugan och åt choklad medan Jessica åkte med hennes kompis Emma och Emmas kompis som jag inte kommer ihåg vad hon heter :)
Asså det var fem år sen jag åkte skidor sist, asså innan Romme dårå. Och då åkte jag röda backar men nu kan jag bara åka gröna och blåa! haha!
Aja nu ska jag hämta Nemo och mysa lite med honom ;)
cya

good day!

Idag kommer bli en  fantastisk dag ;) 
1. DET ÄR TACO BUFFÉ I SKOLAN!!!
2. Jag och Karin ska på stan och köpa skidkläder till mig , för imorgn åker vi till ROMME!!

JIIIH!! ;P

drogad

Fick nyss gamla skolfoton som lärarna har haft kvar från sexan. Asså gud! Jag ser helt drogad ut! Seriöst! Hatar mina skolfoton! De blir alltid fula :(
Här kommer en liten bild som jag ritade igår :)

Vad tycks!?


godissugen!

Är såååå suugen på choklad! Vill till stan och köpa en stoooor påse med choklad och sen äte tills jag sypr! 
Gosh!
I want it so bad!

blir aldrig nöjd!

Ska fixa en ny bakgrund och header igen!

alla <3 dag

Igår var det alla hjärtansdag. En av de segaste dagarna på året för mig, för jag är alltid ensam då. Jag har varit ensam på 14 stycken hjärtansdag! Alltså alla! 

Det här är jag och Jessica påväg hem från skolan!

"jag och Jessica tävlar om vem som är först"

Jag: *springer om mig*

Jessica: *tar sats och springer om henne* Jaa, jag är först! 

Jag: *springer efter*

Jessica: Hahahaha jag är först yää aaahhhh!!! *boom*. "Och efter det ligger jag på marken efter att ha halkat".

Jag: *Springer om och ser så glad ut* Haha jag är först.

Jessica: *Ligger på marken och kommer inte upp* 

Jag: *kommer fram till mig*, neej, men seriöst, hur gick det? vänd dig om så ska jag borsta bort snön

Jessica: okej. *vänder mig om*

Jag: Hahaha luurad och springer iväg..
Hahahahah!(kopierade från Jessicas blogg;))

Talang eller råna en bank!?

Sitter i skolan och väntar på Virginia. På förra lektionen så skulle vi komma på saker vi kan göra för att samla in pengar till en klassresa. Jessicas första förslag var att jag skulle vara med i Talang och sjunga. Sen att jag skulle satsa 10 000kr på lotto och vinner jag inte så får jag skylla mig själv. Jag skulle ha loppis och sälja ala mina saker. Alex tyckte att vi kunde råna en bank och då sa Jessica såklart att jag skulle göra det! -.-Jag skulle sälja mitt hus också. Hahaha! :D

minnen

Sitter här och tittar på mina gamla kläder som jag hade när jag var liten, och kort som jag fick på mitt dop och på födelsedagar :) Får flashback till den gamla goda tiden när jag ser kläderna :) blir tårögd :')   ;)

jag har träffat en kändis...

Åkte med skolan till stan förut, till konstmuseét, och då träffade vi.....
*trummvirvel*
en jobbig djävul!
Vi skulle kolla på nån utställning med serier och då var ahn typ guide eller vad det heter.
Jag har träffat en kändis ;)

frisk!

Jag har inte bloggat på typ hundra år men den här gången har jag en anledning. Jag har varit sjuk. Asså jäääätte sjuk! På Onsdagen blev jag sjuk och den natten spydde jag åtta gånger :( Och sen en gång på Torsdagen. Men nu är jag frisk iaf och kan blogga :)

helt värdelöst!

Asså jag är sååå trött på Melodifestivalen, Idol, Let's Dance och alla såna där program som har funnits i 10000 år, som man kollar på varenda ***** säsong! Asså det händer exakt samma sak varenda år! I början var det kul, men nu är allt såååå uttjatat! Alla Melodifestivalen låtar låter likadant och är lika värdelösa allihop! Och det finns två olika sätt som alla dom där programmen kan sluta på, antingen så vinner den man vill eller inte...
Såå värdelöst!

ny frisyr

Moa, Ida och Oliver kom hit imorse för jag och Marie skulle vara barnvakt till de. Sen kom Dennis och skulle hämta de och då kom Andreas och Emma också. Nu har alla åkt hem och nu sitter jag och kollar på barnprogram xD
Dushade nyss och hade inpackning och lite så :) Och sen fixade jag en ny frisyr :P Mer lugg och halv bena bakåt :)

ny header och bakgrund!

,

fredag i mitt hjärta! <3

Äntligen Fredag! Har inte bloggat på ett tag för att jag har inte haft ork att göra det. Men jag ska försöka orka ;)
Igår fick jag colcealern av Elin, som hennes mamma beställde åt mig :) Den är en dröm produkt för såna som har finnar****** och sånt. Började använda den igår och nästan alla finnar är borta! Asså jag hatar verkligen finnar!!!!!!! Det täcker över och torkar ut finnarna så att man ser de inte men sen när jag tvättar ansiktet så ser man de fortfarande inte, för de är borta!
Love it!
Men idag är det Fredag så det blir väl Fredagsmyyys :) Iår bröt jag ett av mina nyårslöften; att jag inte ska äta godis, men jag har bestämt att jag får äta godis men att jag ska försöka att inte äta så mycket! 
Ska hämta min underbart, fantastiska, makalösa pall som jag har gjort i slöjden ;) HAHAHAHAHA!!!! Bild kommer självklart!
Cya!


sitter i skolan och spelar cityville.

Rubriken säger allt!

Igår hade vi studiedag. Jag låg i sängen och kollade på tv, satt vid datan och sen kollade jag på film. Det var det ända jag gjorde. Jag kollade på filmerna "Eurotrip", "Forgetting Sarah Marshall" och "Not Another Teen Movie" :)


RSS 2.0