klippt av håret!

Idag är det tisdag och jag har klippt miiig :) Jag är jätte nöjd med det! Asså Robbe är bäst på att klippa! ;)
Har inte så mycket mer att skriva om just nu, men ni får självklart en bild :)

Vad tycker ni?

two and a half men

Yääy! Det är Tisdag imorgon och då ska jag klippa miig :) Tjohoo! Hehe. Asså alla i skolan kommer kolla på mig men jag gillar ju uppmärksamhet.. bara dom tycker att det blev snyggt :)
Men nu sitter jag och kollar på Ung Och Bortskämd. Men nu slutade det, så jag ska titta på Two And A Half Men som börjar snart på kanal 6.

Haha, hon på tv:n som säger vilka program som kommer ba: sen kommer My Name Is Öl.. Asså My Name Is Earl.
Hehe :)
Men nu ska jag kolla på Two And A Half Men.

stockholm international horse show

I går var vi på Stockholm Horse Show. Jag tog över tvåtusen foton som ni ska få se när jag har lagt in dom på datan och så. Malin Bayard-Jonsson, Rolf-Göran Bengtsson, John Whitaker, Robert Whitaker, Daniel Zetterman, Alexander Zetterman, Helena Lundbäck, Douglas Lidelöw och massa andra var där och tävlade. De hade kändis agility, hopptävlignar, dressyrtävlingar och uppvisningar, och shower. Dom hade till och med kamelshower med kameler som gjorde galoppombyten, skänkelvikningar och allt möjligt! Och en av kamelerna var jätte fluffig och den såg ut som Nemo :D hehe.
Vi kom hem typ ett, två nånting och imorse vaknade jag typ tolv, halv ett.
Men nu ska jag kolla på en film som heter Accepted :)

snart klar

Ska ha svenska med Annica nu istället för Bittan för hon är upptagen med niorna. Snart är det lunch och efter lunchen ska vi ha slöjd så jag kan forsätta med min klänning som jag håller på med. Jag har bara typ tre timmar (sammanlagt med alla lektioner) på mig att göra klart den.  Men jag tror nästan kommer bli klar idag.

På tisdag ska jag klippa mig (y)
blogulater

YASMIN GÄSTBLOGGAR <3

hej alla matildas läsare.
här sitter jag med matilda & snackar skti.
jag tycket matilda har skitfina mörkblåa skor. höga convers typ fast de e
inte converse. jag gillar hennes hals duk också.
jätte fin. nu ska jag snacka vidare puss & kram
http://yasmiinsamerr.blogg.se/ ;)

vill ha nästa vecka!

Åååh! Jag vill att den här veckan ska ta slut nu! Jag vill ha nästa vecka! För då ska jag klippa page (Y)

Men nu sitter jag och chattar med Jessica och läser den nya FRIDA tidningen.
När jag har gjort klart det här inlägget ska jag gå och elda. För mamma skällde ut mig för att jag inte gjorde det innan jag gjorde VIKTIGA läxor!
Så nu ska jag gå och göra det så jag inte glömmer och får mer skäll.

Ungefär såhär ska jag klippa mig. Fast med typ 3-5cm uppklippt :)



skolan.....

Sitter här i skolan och väntar på att lärarna ska komma. Asså dom kommer alltid försent! Vi får "prickar" när vi kommer försent och när man har fått typ tre eller fem(kmr nt ihåg) "prickar" så  får man kvarsittning, men ingen av oss kommer ju försent! Bara lärarna men dom får inga "prickar". Även fast dom kommer försent jämt! Eller så kommer dom för tidigt och så går alla in i klassrummet, men då går lärarna! Och så kommer dom tillbaka tio minuter efter vi egentligen skulle börja!

Elin sitter här framför mig. Det är bara hon och jag idag för Jessica, Emma och Karin är sjuka! Alla! Men jag är iaf nt ensam (Y)

Idag ska jag nt göra ngt spec tror jag. När jag kommer hem får jag väl leka med Nemo, sen plocka ur diskmaskinen, lägga in tvätten eller ngt annat roligt...eller nt!

Men nu sitter jag inne i klassrummet. Och lärarna...... VART ÄR DOM! JO! Dom öppnade klassrummet, sen... BORTA!
Nämen ååhh! Nu är hon ju här. Och hon skyller på att folk  kör sakta på vägen! Då måste hon vara väldigt bra på att ta vägar där dom kör sakta eftersom hon alltdi kommer försent!
Åh kolla hur mycket klockan är. Tjugo i nio och vi börjar halv nio! För tio minuter sen!

Fix o plugg

Sitter här och lyssnar på Pitbulls nya låt Hey baby. Har nyss pluggat in alla 54 engelska glosor  och lite annat som vi har prov på imorgon. -.- Men just nu fixar jag en ny header (Y)
Kort inlägg I know!
Så här får ni en liten bild också :)

Fin va?

Pitbull - Hey Baby!


mycket papper på NO


"hon skojar på mig"

Hahahaha! Sitter i skolan och har NO. Deise hjälper Karin och när hon förklara så vifftade hon med armarna. Jag satt och härma hennes lilla "workout". Så när jag tittade bort kollade hon på mig. Och hon ba "haha, Hon skojar på mig!" HAHAHA hon är fett kul :)

Elin skrev en låt nyss som heter Run Car Snow Pen! HAHA. sjung med!

hhääääääääh
runcar snowpen
runescape
peka
lyssna min låt
*sudd*
nuså
Häj häj...
its älin
Jo jo
yoyo
aha
this is just a song
diggelydu
PEKA FUCK U TILL FARMOR
LEKA BLATTE PÅ MARMOR
DET ÄR MYCKET SOM INTE STÄMMER
MEEN ÄLI
N
ÄR IGÅNG OCH DÅ STANNAR TIDEN
START ROCKNROLL ÄLINGUDEN IS ON FIRE
IM THE SELLER YOURE THE BUYER
YOURE THE TELLER IM GET HIRED
youre the stinkus im de goodis
mens och kvinnors
xd
lål
aha
jojo
this is jst
just just
skoja

Vad tycks!?


allt som har hänt....inte mycket

Vet inte varför jag inte har bloggat på ett tag men, nu ska jag skriva allt som har hänt.

I lördags så hade jag tjejkvällen med Emma, Jessica, Karin och Elin. Innan tjejkvällen var jag och Elin på stan, och sen när vi skulle hem så tog vi elvan. Men det tog Hammarby på den så vi chansade och tog den ändå. Men sen när vi kom till Hammarby var vi tvugna att gå av för att bussen skulle tbx t stan igen. Så vi fick gå hela vägen hem! Men när tjejerna hade kommit till mig gjorde vi pizza och sen kollade vi på film. Först skulle vi kolla på en komedi/rysare som hette Dog House, men vi bytte till Farsan istället. Jessica och Elin sov över, så när klockan var typ elva tolv spelade vi lite Guitar Hero. Fast det var typ bara Jessica som spelade för att ingen annan ville, för Jessica var så proffsig. ;) Sen skypa vi med några och sen somnade vi typ tre, fyra något. Sen vakna vi typ tolv på söndagen och sen åkte jag hem till mamma:)  Underbar kväll, tack tjejer! Bilder kommer!

Sen har det inte hänt så mycket mer. Har gått i skolan som vanligt och så.

Men nu ska vi ha idrott.. eller inte jag.. glömde byxor... men nu ska alla andra ha idrott och jag ska titta på! :)


från klump data till bärbar

Har bara varit i skolan och där har det inte hänt så mycket, som vanligt. Har haft lite lektioner och så...
Men nu sitter jag och skickar fler bilder från klump datan till min bärbara. Det är bilder på Oliver och några på Oliver och Hedvig :)
Imorgon är det dags för tjejkvällen! Och innan ska jag och Älin på stan för att köpa det sista till våra lookar ;)
Snart är det mat och vi ska äta kyckling, med kokosmjölksås och ris! LOVE IT! Men här kommer mina favorit bilder på Oliver och Hedvig :)





musikbomb
















mycket papper och grejer

Sitter och lyssnar på WaldorfWorldwide - GoodCharlotte och har lite tråkigt. Har testat lite olika sminkningar och så har jag nyss tvättat mina smink penslar och borstar. Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på.
I skolan idag har det inte hänt mycket, redovisade en bokrecension och vi fick inte läsa, utan vi skulle berätta själva! Hatar att redovisa! Men iaf, vi har haft slöjd, och då gjorde jag ett knapp armband  som jag nt hade tänkt använda men jag gjorde det ändå. Det blev konstigt, så jag försökte fixa till det, men då blev det bara konstigare och konstigare, så till slut blev det för litet... Jag fick på det på armen men inte av det :O

Bild från NO:n och slöjden!


NO


Slöjd


bildbomb!

Bilder från igår!

TROLL! xD





haha jessica! :)








mattetävling

Idag när vi typ precis hade börjat första lektionen så kom Monica fram till mig och Jessica och så sa hon att vi skulle gå ut för att hon ville prata med oss. När vi var utanför klassrummet så satt jag och Jessica och försökte komma på vad för dumt vi kunde ha gjort. Och sen kom Monica och så frågade vi henne vad vi hade gjort. Hon sa att vi inte hade gjort något. Sen sa hon att vi hade blivit utvalda av Svenne att vara med i en mattetävling, asså han tycker vi är bra på matte! Blev helt chockad! Men vi var med iaf, och det var jättesvåra frågor! för det var för hela högstadiet, asså sjuor, åttor och nior! Det var bara fem från sjuan där, de var jag, Jessica, Johan, Gabriella och mattesnillet Benjamin! Asså det var verkligen jätte svårt! Eller jag skulle säkert kunnat svaret om de förklara så man fatta nånting. För det stog massa konstiga saker! :O
Så jag kom nog sist, för det var för typ alla skolor i Västerås iaf, vet inte om det var annan någon stad också.

Det har ju snöat jätte mycket idag, så nu har alla börjat kasta snöbollar. Och när vi satt i klassrummet så kom det en nia(tror jag) och kastade en snöboll in i klassrummet rakt på Jessica så det ba skvätte snö så typ alla vi som satt vid bordet blev blöta. Och sen kasta dom en till snöboll rakt på Emmas data. Sen när vi gick i korridoren så kom det en snöboll och typ swicha förbi oss, asså jätte nära :O

Men nu ska jag kolla om jag kan lägga in bilderna från kameran på datan :)


lurviga vantar i backspegeln

Idag rensade jag och Marie ur alla vantar, halsdukar och mössor som jag och Amanda hade när vi var små men inte använder längre. Jag har inte direkt lust att gå runt med en rosa mössa med massa toffsar med pälor på och så ögon på den. Vi hittade ett par röda lurviga vantar som jag har haft typ hela livet, så de sparade jag. Och så kom pappa med en jättebra idé! Att när jag skaffar bil så kan jag hänga upp de lurviga vantarna i backspegeln! Det finns ju massa folk som har små skor i backspegeln och vi har ju boxningshandskar, så varför skulle inte jag kunna ha ett par lurviga vantar? :)
Men nu ska jag kolla igenom alla 840 bilder på min kamera :D
Blogulater!


fotonörd!

Hellu!
Ikväll är det EMA på MTV! Har längtat, och sen när man ser alla som är nominerade så längtar jag ju bara ännu mer ju! Usher, Selena Gomez, Miley Cyrus, Justin Bieber, Katy Perry, Snoop Dogg, Geen Day och massa andra är nominerade! Några katigorier som de är nominerade i är: Bästa kvinnliga/manliga, Bästa push, Bästa uppträdande, kommer inte på fler just nu.

För ett tag sen var Dennis och Jeanette här med barnen. Jag visade de min kamera och då kom fotonörden fram! Jag började fota Oliver, typ sjuttioelva kort. Sen när han började krama Hedvig så fotade jag de, typ sjuttioelva kort!
Sen när jag kan så ska jag lägga in bilderna på datan, så kan jag lägga ut de på min lilla blogg så att ni kan få se de :)
Men nu ska jag gå ner och kolla om familjen behöver hjälp med maten!


kyrkogården

Idag cyklade jag ut till mamma och red, sen åkte jag och Marie och hämtade pappa och sen åkte vi hem. Vi åt lite och sen åkte vi till kyrkogården för att tända ljus hos Simon, Folvio, Anders, farfar och Elisabeth. Det var mörkt ute när vi åkte dit så det var jätte fint med alla ljusen på kyrkogården! Guuh vad fint det var, asså! Det var helt svart och så lös det typ överallt! Super fint!

Men nu ska jag fortsätta titta på Ogifta par-en film som skiljer sig. Om ni inte har sett den så tycker jag att ni ska göra det! :)


shopping i storstan

Idag var jag och Amanda i Stockholm och shoppade. Jag älskar att shoppa där men det är väldigt skönt att komma hem. Jag fick gå upp klockan sju och göra i ordning mig, sen kom Amanda runt åtta. Vi tog bussen till centralen och sen åkte vi nio-tåget till Stockholm. Jag köpte fem linnen, en hoodie och en annan tröja och Amanda köpte bara en cardigan.
Här är allt jag köpte!


Svart linne med säkerhetsnålar, från Ginatricot 129kr.
Svart linne med blommor, från Ginatricot 129kr.
Vitt linne med 5, från Ginatricot 199kr.
Vit tröja, från Cubus 149kr.

Svart baslinne, från Ginatricot 99kr.
Hoodie, från Bikbok 299kr.
Vitt baslinne, från Ginatricot 99kr.


kollar på anagina videor!

Rubriken says it all!

Imorgon ska jag och min kära syster till Stockholm!


remember me!

Har inte gjort mycket idag. Jag vaknade, gick ner och började kollade på tv sen sjung jag lite, efter det åt jag frukost. Sen tittade på tv med ljudlöst, spela musik på högsta volym och "hoppade runt" och sjöng. Sen tittade på tv med ljud och åt lunch. Sen kom pappa hem. När jag hade kolalt klart på Made på MTV så gick jag till Maries jobb och gämtade Hedvig. Sen gick vi hem. Gav henne mat och nu sitter jag här. Visst har det hänt mycket idag va? ....eller inte.... Men nu ska jag kolla på filmen Remember Me!


chattar med usa!

Har inte bloggat på ett tag för jag har inte orkat. Men ska försöka blogga som vanligt igen. Just nu chattar jag med Jessica som är i USA! Jag har pratat med Pat som bor där! Hon verkat hur snäll som helst! Hon sa att jag hade fint namn och att jag var pretty! :)
Hedvig ska vara hos oss ett tag nu och jag hörde nyss att hon drömde. Hundar är så gulliga när dom ligger och piper. Men nu är hon uppe och går. Haha, jag har stenkoll vettu!
Det är jätte kul att lyssna när Jessica, hennes föräldrar och Pat pratar med varandra! Mest för att de pratar engelska och jag älskar engelska men också när de pratar svenska. Det är intressant ;) Hehe!
Men nu ska jag lyssna mer på Jessica när hon försöker lära Pat svenska!


RSS 2.0